PRIJAVNICA ZA 14. NOVOLETNI SKOK V MORJE

Loading

NAVODILA ZA PRIJAVO

Svojo prijavo pazljivo izpolnite v spletni prijavnici zgoraj. V povratnem avtomatskem mejlu, so objavljena vsa navodila za plačilo prijavnine za nastop na dogodku. Prijavnina znaša 7 EUR. Predprijave se sprejemajo do 21. decembra oz do zapolnitve mest. Po tem datumu in na dan dogodka je cena 10 EUR. Svoje podatke preverite na SEZNAMU prijavljenih, ki je objavljen v zgornjem meniju. Prijava se upošteva na dan plačila le-te. 

SPOMINSKE FOTOGRAFIJE

Tradicionalno, se bo tega dogodka udeležilo precej naših uradnih fotografov, ki bodo ovekovečili vsak poseben trenutek spektakla. Bodite nasmejani, dobre volje, oblecite svoje najljubše retro kopalke in držite pesti, da vaša fotografija najde mesto na na naši FB STRANI (ne pozabite se označiti v galerijah) in v galerijah na naši spletni strani.

PRIJAVNINA VKLJUČUJE

Tudi letos bomo za vse prijavljene zagotovili spominske diplome, s katerimi boste postali ambasador slovenskega morja, bon za šampanjec ali čaj ter energijski paket ODLIČNO, ki vam bo po dogodku povrnil izgubljeno energijo. Vse dodatne bonitete, ki jih bodo deležni udeleženci, bodo objavljene na naši spletni strani do pričetka dogodka. Teh bonusov, bo do izvedbe dogodka še kar nekaj.

POSTANI AMBASADOR

Vsi udeleženci, ki so uspešno opravili z novoletnim skokom v morje, s tem postanejo tudi ambasadorji slovenskega morja. Seveda pa to ne prinaša le hvalo in ponos, ampak tudi OBVEZNOST, kjer se zavezujete, da boste skrbeli za čistočo in promocijo slovenskega morja ZA VEDNO, kar je vsekakor potrebno tudi upoštevati.