PRIJAVNICA ZA 14. NOVOLETNI SKOK V MORJE

Loading

NAVODILA ZA PRIJAVO

Svojo prijavo pazljivo izpolnite v spletni prijavnici zgoraj. V povratnem avtomatskem mejlu, so objavljena vsa navodila za plačilo prijavnine za nastop na dogodku. Začetna prijavnina za prvih 200 udeležencev znaša 7 EUR. Naslednjih 200 udeležencev 8 EUR. Naslednjih 100 udeležencev 9 EUR. Naslednjih 100 udeležencev 10 EUR in zadnjih 100 udeležencev 11 EUR. To bo tudi letošnji limit, 700 udeležencev. Predprijave se sprejemajo do zapolnitve mest. Svoje podatke preverite na SEZNAMU PRIJAVLJENIH, ki je objavljen v zgornjem meniju. Prijava se upošteva na dan plačila le-te. 

SPOMINSKE FOTOGRAFIJE

Tradicionalno, se bo tega dogodka udeležilo precej lokalnih, nacionalnih in komercialnih medijev ter naših uradnih fotografov, ki bodo ovekovečili vsak poseben trenutek spektakla. Bodite nasmejani, dobre volje, oblecite svoje najljubše retro kopalke in držite pesti, da vaša fotografija najde mesto na naši FB STRANI (ne pozabite se označiti v galerijah) in v galerijah na naši spletni strani. Ne pozabite pa pomahati mami, ki bo zvečer gledala poročila na TV.

PRIJAVNINA VKLJUČUJE

Tudi letos bomo za vse prijavljene zagotovili spominske diplome, s katerimi boste postali ambasador slovenskega morja, bon za šampanjec ali čaj ter energijski paket ODLIČNO, ki vam bo po dogodku povrnil izgubljeno energijo. V prijavo je vključeno tudi zavarovanje odgovornosti za vse registrirane udeležence. Vse dodatne bonitete, ki jih bodo deležni udeleženci, bodo objavljene na naši spletni strani do pričetka dogodka. Teh bonusov, bo do izvedbe dogodka še kar nekaj. Ne pozabite pa, da je nastop na dogodku na lastno odgovornost, kar s podpisom na prijavnici tudi potrdite.

POSTANI AMBASADOR

Vsi udeleženci, ki so uspešno opravili z novoletnim skokom v morje, s tem postanejo tudi ambasadorji slovenskega morja. Seveda pa to ne prinaša le papir, hvalo ter sliko na FB in ponos, ampak vsekakor tudi OBVEZNOST, kjer se zavezujete, da boste skrbeli za čistočo in promocijo slovenskega morja ZA VEDNO. To slednje je definitivno potrebno tudi upoštevati.