PRIJAVE ZA DOGODEK V 2021 ODPREMO V KRATKEM

NAVODILA ZA PRIJAVO

Svojo prijavo pazljivo izpolnite v spletni prijavnici zgoraj. Spodaj so objavljena vsa navodila za plačilo prijavnine za nastop na dogodku. Začetna prijavnina za prvih 200 udeležencev znaša 9 EUR. Naslednjih 201-400 udeležencev 10 EUR. Naslednjih 401-500 udeležencev 11 EUR. Naslednjih 501-600 udeležencev 12 EUR. Naslednjih 601-700 udeležencev 13 EUR. Naslednjih 701-800 udeležencev 14 EUR. Naslednjih 801-900 udeležencev 15 EUR. Naslednjih 901-1000 udeležencev in na dan dogodka 15 EUR. To bo tudi tokratni limit, 1000 udeležencev. Na voljo bo tudi VIP prijavnina, cena je 25 EUR. VIPovci skočimo pred 1. skupino. Predprijave se sprejemajo do zapolnitve mest. Svoje podatke preverite na SEZNAMU PRIJAVLJENIH, ki je objavljen v zgornjem meniju. Podatki za nakazilo: ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, KOCENOVA ULICA 4, 3000 CELJE, TRR: SI56 0510 0801 5479 349, sklic: 00 01012020. Prijava in cena se upošteva na dan plačila le-te. 

SPOMINSKE FOTOGRAFIJE

Tradicionalno, se bo tega dogodka udeležilo precej lokalnih, nacionalnih in komercialnih medijev ter fotografov, ki bodo ovekovečili vsak poseben trenutek spektakla. Na dogodku bomo prav tako imeli naše fotografe, ki bodo skrbeli za čim bolj zanimive posnetke dogajanja in udeležencev. Najbolj zanimive bomo po dogodku na naši FB STRANI tudi posebej objavili. Bodite nasmejani, dobre volje, oblecite svoje najljubše retro kopalke, sabo vzamite plavalne pripomočke in držite pesti, da vaša fotografija najde mesto na naši FB STRANI in v galerijah na naši spletni strani. Ne pozabite pa seveda pomahati mami, ko bo zvečer gledala poročila na nacionalni in komercialni TV.

PRIJAVNINA VKLJUČUJE

Tudi letos bomo za vse prijavljene s plačano startnino (max 1000 kom) zagotovili spominske diplome, s katerimi boste postali ambasador slovenskega morja. Vsako leto za udeležence zagotovimo tudi darila in uporabne produkte pokroviteljev dogodka, ki jih prejmejo ob prijavi. Število le teh je omejeno, zato jih prejmejo le predprijavljeni s plačano in potrjeno prijavnino. Tako bomo tokrat zagotovili produkte pokroviteljev: PLANICA, RIO MARE, ISOSTAR, SHARK, CRUNCHIPS in seveda kozarec penine, ki ga zagotavljajo RADGONSKE GORICE. Število produktov je seveda omejeno. VIP PRIJAVA vključuje pogostitev s hrano in pijačo in VIP skok, ki je izveden pred 1. skupino. V prijavo je vključeno tudi zavarovanje odgovornosti za vse registrirane udeležence. Vse dodatne bonitete, ki jih bodo deležni udeleženci, bodo objavljene na naši spletni strani do pričetka dogodka. Teh bonusov, bo do izvedbe dogodka še kar nekaj. Vsi sodelujoči sodelujejo tudi v FINALNEM ŽREBU NAGRAD, ki jih zagotavljajo naši pokrovitelji dogodka. Ne pozabite pa, da je nastop na dogodku na lastno odgovornost, kar s pravilno izpolnitvijo prijavnice tudi potrdite. Vsem udeležencem, pred dogodkom, svetujemo obisk pri osebnem zdravniku. Za mlajše od 14 let, svetujemo spremstvo staršev ali skrbnikov. 

POSTANI AMBASADOR

Vsi udeleženci, ki so uspešno opravili z novoletnim skokom v morje, s tem postanejo tudi ambasadorji slovenskega morja. Seveda pa to ne prinaša le papir, hvalo ter sliko na FB in ponos, ampak vsekakor tudi OBVEZNOST, kjer se zavezujete, da boste skrbeli za čistočo in promocijo slovenskega morja ZA VEDNO. To slednje je definitivno potrebno tudi upoštevati.