Čestitke vsem udeleženkam in udeležencem

Program prireditve in predzadnje informacije
29 decembra, 2017
Prijave za jubilejni 15. Novoletni skok v morje, so odprte
7 oktobra, 2018

Čestitke vsem udeleženkam in udeležencem

Po 13 letih sonca in poletnih temperatur, ki smo jih bili deležni na našem dogodku, je očitno prišlo leto dežja in neurij. Vse to pa naših nadebudnih udeležencev ni ustavilo. Ravno nasprotno. Tople deževne temperature, so poskrbele, da je bila temperatura morja skoraj izenačena s temperaturo ozračja, kar je pomenilo le eno. Občutek bo odličen in mokri bomo v vsakem primeru. Šalo na stran.

Vsi, ki ste tokrat prišli v Portorož bodisi sodelovat na dogodku ali pa samo fotografirat kot spremljevalec, si zaslužite en big like. Vreme nam je tokrat postavilo resen izziv, ki pa smo ga opravili z odliko.

Vse skupaj seveda ne bi uspelo brez naših punc iz BODY&MIND STUDIA, ki so udeležence kvalitetno ogrele.

Posebna zahvala gre predvsem OBČINI PIRAN in OKOLJU PIRAN za podporo dogodku ter vsem pokroviteljem, ki so dogodek še dodatno podprli. Diplomo AMBASADOR SLOVENSKEGA MORJA in kozarec uradne ZLATE RADGONSKE PENINE, ki so ju udeleženci prejeli po končanem skoku, pa jih bo za vedno zaznamovala.


Seveda pa ne smemo pozabiti tudi celotne organizacijske ekipe, zdravstvene službe, ekipe potapljačev z Domagojem na čelu in seveda vseh udeležencev in medijev. Brez vas dogodek ne bi bil to kar je.

REPORTAŽE SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ:

TV SLO: TUKAJ

POP TV: TUKAJ

STA LIVE: TUKAJ

SIOL TV: TUKAJ

Galerije slik so na voljo TUKAJ.

SREČNO IN HVALA, DA STE BILI DEL DOGODKA