Zakaj sploh skočiti z nami v novoletno morje?

Nova nagradna igra za GRATIS STARTNINO
5 decembra, 2018
Napoved za vreme je…FANTASTIČNA
25 decembra, 2018

Zakaj sploh skočiti z nami v novoletno morje?

Mnogi se sprašujejo kdo sploh so ti norci, ki sredi zime skačejo v mrzlo morje in zakaj to sploh počnejo, če je pa tako prijetno novoletni dan preživeti doma, pred televizorjem pokrit s toplo odejo in piti kamilični čaj? Naj vam povemo, da smo to čisto običajni ljudje, nič kaj ekstremni športniki in če bi nas srečali na ulici, nas verjetno ne bi niti prepoznali. A hkrati vam moramo povedati to, da so udeleženci tudi posebni ljudje, ki imajo željo in cilj za novega leta dan narediti nekaj posebnega, neverjetnega, nekaj takega kar jim bo ostalo v spominu za vedno. Mnogi udeleženci pravijo, da s skokom v morje iz sebe sperejo vso umazanijo, ki se je tekom leta nabirala na in v njih. Tako “očiščeni” lahko pričnejo z novim letom novo poglavje in gredo novim zmagam z lahkoto naproti. Zakaj?? Zato, ker doma smo praktično vsak dan, v morje lahko skočimo kadarkoli. Tudi na Triglav lahko gremo vedno, ko si to zaželimo. Ampak le en dan v letu in to je 1. januar, da, ki ima poseben čar. Čar prepoznavnosti, saj občutek v sklopu dogodka sedaj pozna že vsa Slovenija in verjemite nam, poznal ga bo tudi svet, občutijo pa ga le redki izbranci.

Veseli smo, da ste si dogodek vzeli za svojega in da v Portorož, kot eno izmed najbolj turističnih slovenskih destinacij, pridete iz vseh koncev Slovenije. Potrudili se bomo, da vam bo dogodek ostal v dobrem spominu. Vsi skupaj pa bomo držali pesti za lepo vreme, ki je lahko le pika na i novoletnemu spektaklu v Portorožu.

Nasvet za veseli december naj bo ta, da se ob vsakem tuširanju čisto na koncu, stuširajte še z mrzlo oz. ledeno vodo in se tako počasi navajajte na morske temperature. Kakorkoli bomo držali pesti za sončno vreme, bo morje še vedno imelo le dobrih 10 stopinj.

Prijaviš se še vedno lahko TUKAJ

Želimo vam veseli december vsem skupaj