Z reportažo in izsledki raziskave, zaključujemo letošnji skok

Uradni video iz dogodka je na voljo
10 januarja, 2019
Prijave za 16. Novoletni skok v morje, so odprte
17 februarja, 2019

Z reportažo in izsledki raziskave, zaključujemo letošnji skok

Na voljo je še zadnja zaključna reportaža, ki so jo z obširnim poročilo o rekordnem dogajanju pripravili v najbolj branem slovenskem časopisu, SLOVENSKE NOVICE. Reportažo si lahko

preberete v spodnjem prispevku in še enkrat podoživite rekorden dan v Portorožu.

Ne smemo pozabiti tudi srečneža, ki je nevede skočil v morje oblečen v božička in obut v ALPINA pohodne čevlje. Le temu je Alpina sports po nekaj dnevnem iskanju na vseh spletnih portalih, podarila nov par pohodnih čevljev. Le kot ideja za naslednje leto 😛

Znani so pa seveda tudi že rezultati naše raziskave, ki smo jo izvedli med udeleženci in obiskovalci dogodka. Rezultate in želje povzemamo spodaj. V oklepajih je naš skromen komentar:

  • večja promocija in večja udeležba dogodka (vsako leto nas je več, upamo, da nas bo še več v prihodnje)
  • prijave je potrebno odpreti takoj po dogodku (prijave za 2020 so že odprte)
  • potrebno bi bilo povečati ponudbo hrane in pijače (se bomo potrudili povabiti gostinske ponudnike in izvesti le to v še večjem obsegu)
  • izboljšati spremljevalni program (ideja je, da dogodek pred in po skoku še dodatno podaljšamo. Program in aktivnosti so že v pripravi)
  • povečati količino daril, število nagrad in dodatno napolniti prijavno vrečko (se bomo potrudili poiskati dodatne pokrovitelje)
  • zagotoviti glasbo v živo (se bomo potrudili poiskati rešitev)
  • ponuditi gledalcem, udeležencem in obiskovalcem slovenska hrano in glasbo ( se bomo potrudili in poiskali rešitev)
  • zagotoviti zdravstvena vozila in osebje za dodatno zdravstveno oskrbo udeležencev in obiskovalcev dogodka ( se bomo potrudili in poiskali rešitev)
  • zagotoviti voditelje dogodka, ki bodo povezovali poleg slovenskega jezika v italijanskem kot tudi v angleškem jeziku (se bomo potrudili in poiskali rešitev)

Nagrajenci, ki so sodelovali v anketi in so bili izžreani za nagrade naših pokroviteljev, bodo obveščeni po e pošti.

Potrudili se bomo, da ustrežemo čim več okusom in tako našo prireditev tudi v prihodnje izboljšujemo. Hvala za vaša mnenja in predloge in hvala še enkrat vsem udeležencem, obiskovalcem, medijem, sponzorjem, partnerjem, pokroviteljem in vsem, ki so verjeli in še verjamejo v nas. Skupaj nam je uspelo idejo posameznika povzdigniti na globalni nivo.

HVALA VAM IZ SRCA IN SE VIDIMO NASLEDNJE LETO