SREČNO 2020 in čestitke vsem udeležencem

Darila v prijavni vrečki in VIP SKOK
December 31, 2019
Vse galerije iz dogodka so na voljo
January 15, 2020

SREČNO 2020 in čestitke vsem udeležencem

Kot smo obljubljali že cel december, nas je na novega leta dan res pričakalo sonce in rekordne temperature tako ozračja kot morja. Vse to je bila odlična podlaga za vrhunski dogodek, ki je tudi tokrat minil v pozitivnem in prešernem vzdušju. 

Portorož in Osrednja plaža sta pokala po šivih, kljub temu pa je bilo odlično poskrbljeno za dobro vzdušje tako udeležencev kot gledalcev. Le teh pa je bilo letos res rekordno veliko, zabeležili smo jih preko 6000. Število udeležencev letos ni preseglo lanskega rekorda, smo jih pa kljub temu zabeležili preko 600 oz 603 natančneje.

Zaključni žreb je prinesel lepo število srečnežev od katerih so nekateri že prevzeli nagrade nekateri pa še ne. Seznam objavimo danes tekom dneva.

Na naši FB STRANI TUKAJ si lahko ogledate vseh 7 galerij iz dogodka. Na voljo so tudi že reportaže iz vseh prisotnih medijev, ki so pokrivali dogodek (POP TV, A KANAL, RTV SLO, PLANET TV, SLOVENSKE NOVICE, PRIMORSKE NOVICE in drugi).

Posebna zahvala gre predvsem OBČINI PIRAN in županu g. Zadkoviču, ki je tudi s pozdravnim govorom otvoril dogodek. Posebna zahvala našemu gostitelju OKOLJU PIRAN in direktorju g. Mišiču. Seveda pa tudi dogodka ne bi bilo brez podpore naših pokroviteljev od katerih je definitivno najbolj izstopal uradni in tradicionalni sladoled PLANICA iz Ljubljanskih mlekarn.

Ostali pokrovitelji, ki so podprli dogodek so: Hoteli Kempinski, Rio Mare, Crunchips, Zlatarna Celje, Shark, Ogis, Hostel Panorama, Optika Teržan, Pizzeria Santa Lucia, Ladjica Regina, Hostel Evropa, Pocinkovalnica, Grafika Zlatečan, Isostar, Medex, Tuborg ter Radgonske penine, ki so vse udeležence razvajale s kozarcem njihove priljubljene penine.

Še enkrat HVALA vsem, ki ste zbrali pogum in za novo leto naredili nekaj norega, posebnega. Verjamemo, da vam bo dogodek še dolgo ostal v spominu. Ker pa se železo kuje dokler je vroče, smo na NAŠI FB STRANI že odprli dogodek 17. Novoletni skok v morje, ki bo 1.1.2021.

Uradne prijave  odpremo v kratkem.

ČESTITKE IN SREČNO 2020